Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

GDPR

Vi hjelper dere med å overholde EUs personvernforordning (GDPR)

For å sikre personopplysninger kreves strukturert sikkerhetsarbeid for å sikre robusthet for systemer som håndterer personopplysninger løpende. På grunn av det faktum at de fleste IT-miljøer er nettverk av datamaskiner, servere osv. som er sammenkoblet på ulike måter, betyr dette at sikkerheten må garanteres i hele IT-miljøet. Personlig datalekkasje skader ikke bare merkevare, omdømme og virksomhetens inntjening, men kan også føre til omfattende bøter. Vår plattform Holm Security VMP hjelper dere med å overholde GDPR på en effektiv måte.

Kraftige funksjoner

Holm Security VMP har en rekke funksjoner for overholdelse av EUs personvernforordning. Disse bidrar til å sikre en høy grad av sikkerhet og legge til rette for informasjonsflyten i organisasjonen, ikke minst for personen som er ansvarlig for personopplysninger.

Vår løsning

Slik hjelper vi deres organisasjon med å oppfylle kravene i GDPR.

Utfordring:
Løsning:
Beskrivelse:
Administrere og identifisere systemer som inneholder personopplysninger.
Asset managementIdentifisere og administrere systemer med personopplysninger med Asset management funksjonen.
Lekkasje av personopplysninger fra systemer.
Sårbarhetsvurdering av nettverk og systemer.
Våre tjenester for nettverks- og webapplikasjonsskanning oppdager sårbarheter i nettverk og systemer som holder eller er relatert til personopplysninger.
Personlig datalekkasje fra personer.
Risikoanalyse av brukere 
Vår tjeneste for Risikoanalyse av brukere brukes til å måle og øke motstanden mot forsøk på å få brukerne til å lekke personopplysninger.
Eksponerte personopplysninger.
Nettappskanning
Vår tjeneste for nettappskanning oppdager eksponerte personopplysninger i webapplikasjoner.
Hendelsesrapportering
Rapporter
Rapporter kan produseres om spesifikke sårbarheter for rapportering til Datatilsynet.
Informasjon til behandlingsansvarlig.
Rapporter
Automatiske rapporter tilpasset behandlingsansvarlig som gir et klart bilde av hvor sikre nettverk og systemer er med hensyn til personopplysninger.
Informasjon til ledelsen og styret.
Rapporter
Automatiske rapporter tilpasset ledelsen og styret.
Løse sårbarheter.
Vulnerability Manager
Informasjon og verktøy for å løse sårbarheter i systemer relatert til personopplysninger.