Demo Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

Holm Security VMP | Cloud

Skybaserte sårbarhetsanalyser

Holm Security VMP | Cloud er en markedsledende, avansert skybasert plattform for automatiserte og kontinuerlig sårbarhetsanalyse. Plattformen egner seg til alle bransjer, uansett organisasjonens størrelse, og skanner etter et stadig økende antall sårbarheter i nettverk, systemer, nettapplikasjoner, programmeringsgrensesnitt, skytjenester og skyinfrastruktur. Lokal skanning utføres med én eller flere såkalte Scanner Appliances, som er installert lokalt i det virtuelle miljøet.

Skyadministrasjon

Du kan enkelt og effektivt administrere tjenesten med det nettbaserte kontrollpanelet vårt Security Center, der du, kolleger og IT-partnere jobber med sårbarheter. Større organisasjoner og partnere tilbys muligheten å opprette en egen struktur med flere sikkerhetssentre med det nettbaserte portalverktøyet Organizer.

Kraftige verktøy og funksjoner

Holm Security VMP | Cloud tilbyr flere kraftige verktøy som gjør at du effektivt kan jobbe med sårbarheter, uansett om du har få eller tusenvis av problemområder, som asset management, Vulnerability Management, Continuous Monitoring og utbedring.

Integreringer

Holm Security VMP | Cloud tilbyr en rekke muligheter for integreringer med andre løsninger. Plattform-programmeringsgrensesnittet gjør det mulig å integrere med f.eks. CI/CD- og SIEM-produkter. Det finnes også ferdige løsninger for integrering med f.eks. Jira og Slack. Dessuten kan du bruke webhooks til integrering med flere systemer.

Eksperthjelp og kontinuerlig utbedring

Våre svært kompetente team Customer Success Team og Security Specialist Team, støtter deg løpende i arbeidet med plattformen og utbedringen av sårbarheter. Med regelmessige oppfølgingsmøter sørger vi for at du gjør fremskritt, at investeringen i plattformen vår gir deg maksimalt utbytte, og at dere greier å redusere antallet sårbare områder for å øke IT-sikkerheten. Ekspertene og de tekniske funksjonene gjør det mulig for deg å tolke og prioritere sårbarhetene som registreres.