Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

Management

  Stefan Thelberg, CEO
Styreleder
Grunnlegger og konsernsjef hos Holm Security. Har tidligere startet opp Svenska Webbhotellsgruppen og Stay Secure – størst innen e-postsikkerhet i Nord-Europa. Jobbet med salg av IT- sikkerhetsprodukter mot privat og offentlig sektor i over 15 år.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

  Jens Larsson, CIO
Styremedlem
Grunnlegger og CIO hos Holm Security. Har tidligere også startet opp Stay Secure. Har jobbet med utvikling av IT-sikkerhetsprodukter i over 15 år.
jens.larsson@holmsecurity.com

  Erik Torlén, CTO
Erik har over 10 års erfaring med voksende storbedrifter og teknologi rettet mot et globalt publikum. Erik har bakgrunn fra programvareutvikling og var første ingeniør hos Apica som ikke var med å starte opp bedriften. Der jobbet han som CTO de siste tre årene, innen håndtering av Apicas teknologistrategi og produktpakke som brukes av flere Fortune 100-kunder.
erik.torlen@holmsecurity.com

  Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har flere års erfaring innen markedsføring i IT-bransjen. Carolina jobbet tidligere hos blant annet COSMO CONSULT og Hitachi Power Tools, og er utdannet innen Medie- og kommunikasjonsvitenskap ved Universitetet i Umeå.
carolina.martell@holmsecurity.com

  James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer enn 20 års internasjonal erfaring fra IT-sikkerhets- og telekombransjen. James har tidligere hatt lederstillinger innen salg og forretningsutvikling i organisasjoner som Ericsson, Clavister og Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

  Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim har over 7 års erfaring fra IT-sikkerhetsbransjen. Tidligere ansatt hos Stay Secure, der fokus var salg mot privat og offentlig sektor.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

  Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem Plokkaar har over 7 års erfaring med forretningsutvikling innen IT-sikkerhets- og telekomindustrien. Har tidligere hatt stillinger innen salg og forretningsutvikling hos organisasjoner som Canon og KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

  Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lang erfaring med salg og forretningsutvikling innen IT-bransjen, samt relaterte produkter og tjenester. Han startet karrieren hos Telia og F-Secure, og har siden fortsatt i flere bedrifter som jobber med ledende teknologi innen sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

 
Paweł Dworucha, Country Manager Poland
Paweł har over 8 års erfaring fra IT-sikkerhetsbransjen. Han har tidligere samarbeidet med det velkjente datasikkerhetsselskapet Niebezpiecznik, der han var ansvarlig for forretningsutvikling og oppbygging av salgsavdelingen. Han har jobbet med noen av de største selskapene i Polen samt flere mellomstore bedrifter.
pawel.dworucha@holmsecurity.comIsaac Ng, Country Manager Malaysia
Isaac Ng har over 15 års erfaring fra forretningsutvikling og strategiske allianser innen IT-rådgivning, e-handel, digitale tjenester og forretningsanalyse. Han har blant annet jobbet med bygging av nye virksomheter, sikring av kundelojalitet og pleiing av sterke relasjoner med eksterne forretningspartnere med fokus på ulike industrier og segmenter.
isaac.ng@holmsecurity.my

Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
alok.sahay@holmsecurity.com  Mats Larsson, styremedlem
Mats er Senior Advisor og grunnlegger av Holm Security. Mats sitter også i styret hos Holm Security, slik han også gjorde i Stay Secure.


  Rickard Vikström, styremedlem
Rickard er grunnlegger av Holm Security og sitter i styret. Til daglig driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt også i styret hos Stay Secure. Teknisk ekspert innen Linux og IT-sikkerhet, og har mange års erfaring med forretningsutvikling.