Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

Management

 Stefan Thelberg, CEO
Styreleder
Grunnlegger og konsernsjef hos Holm Security. Har tidligere startet opp Svenska Webbhotellsgruppen og Stay Secure – størst innen e-postsikkerhet i Nord-Europa. Jobbet med salg av IT- sikkerhetsprodukter mot privat og offentlig sektor i over 15 år.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Styremedlem
Grunnlegger og CIO hos Holm Security. Har tidligere også startet opp Stay Secure. Har jobbet med utvikling av IT-sikkerhetsprodukter i over 15 år.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik har over 10 års erfaring med voksende storbedrifter og teknologi rettet mot et globalt publikum. Erik har bakgrunn fra programvareutvikling og var første ingeniør hos Apica som ikke var med å starte opp bedriften. Der jobbet han som CTO de siste tre årene, innen håndtering av Apicas teknologistrategi og produktpakke som brukes av flere Fortune 100-kunder.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har flere års erfaring innen markedsføring i IT-bransjen. Carolina jobbet tidligere hos blant annet COSMO CONSULT og Hitachi Power Tools, og er utdannet innen Medie- og kommunikasjonsvitenskap ved Universitetet i Umeå.
carolina.martell@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer enn 20 års internasjonal erfaring fra IT-sikkerhets- og telekombransjen. James har tidligere hatt lederstillinger innen salg og forretningsutvikling i organisasjoner som Ericsson, Clavister og Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim har over 7 års erfaring fra IT-sikkerhetsbransjen. Tidligere ansatt hos Stay Secure, der fokus var salg mot privat og offentlig sektor.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem Plokkaar har over 7 års erfaring med forretningsutvikling innen IT-sikkerhets- og telekomindustrien. Har tidligere hatt stillinger innen salg og forretningsutvikling hos organisasjoner som Canon og KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lang erfaring med salg og forretningsutvikling innen IT-bransjen, samt relaterte produkter og tjenester. Han startet karrieren hos Telia og F-Secure, og har siden fortsatt i flere bedrifter som jobber med ledende teknologi innen sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

 
Paweł Dworucha, Country Manager Poland
pawel.dworucha@holmsecurity.comIsaac Ng, Country Manager Malaysia
isaac.ng@holmsecurity.my Mats Larsson, styremedlem
Mats er Senior Advisor og grunnlegger av Holm Security. Mats sitter også i styret hos Holm Security, slik han også gjorde i Stay Secure.


 Rickard Vikström, styremedlem
Rickard er grunnlegger av Holm Security og sitter i styret. Til daglig driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt også i styret hos Stay Secure. Teknisk ekspert innen Linux og IT-sikkerhet, og har mange års erfaring med forretningsutvikling.