Demo Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

Nettappskanning

Nettapper – en vanlig angrepsvektor

Flere uavhengige eksperter mener at rundt 70 % av alle nettapplikasjoner (nettsteder) kan hackes. Gartner oppgir at 75 % av angrepene oppstår i applikasjonslaget, noe som gjør nettapplikasjonene til det mest sårbare laget i IT-miljøet ditt. At nettapplikasjoner mange ganger eksponeres mot hele internett øker drastisk risikoen for at sårbarheter blir utnyttet av ondsinnede personer.

Automatiserte og kontinuerlige sårbarhetsanalyser av nettapplikasjoner

Nettapplikasjonsskanningen vår skanner automatisk og kontinuerlig nettapplikasjonene og REST API-ene dine for å avdekke et stadig økende antall sårbarheter. Skanningen oppdager sårbarheter som er knyttet til mangelfull kode, feilkonfigurerte systemer, svake passord og eksponert systeminformasjon, personopplysninger og kode.

Ved hjelp av omfattende informasjon, smarte og effektive verktøy og vår brukerstøtte kan du, eller IT-partneren din effektivt prioritere og løse sårbarheter som blir avdekket før noen kan utnytte dem.

Parallelt med at du skanner nettapplikasjonene og systemene dine etter en tidsplan kan du når som helst skanne ved behov, for eksempel i forbindelse med endringer og igangkjøring.

Dekker hele IT-miljøet

Skyskannerne våre skanner dine offentlige nettapplikasjoner og systemer, tilgjengelig via internett. Ved å installere en eller flere Scanner Appliances i de lokale miljøene dine, bak brannmurene, kan vi skanne alle nettapplikasjonene dine, selv om IT-miljøet er fordelt på flere fysiske plasser. Alle skanningsdata som samles opp av våre Scanner Appliances, blir presentert i vårt skybaserte kontrollpanel Security Center.

Vulnerability Manager

Vulnerability Manager er et kraftig verktøy som gjør at du effektivt kan arbeide med sårbarheter uansett om du har et mindre antall eller mange tusen. Du sorterer, grupperer, ignorerer og prioriterer sårbarhetene på den måten som passer best for deg i verktøyet. I verktøyet finner du en rekke funksjoner for samarbeid i organisasjonen din og med eksterne partnere, for eksempel IT-partneren din.

Continuous Monitoring

I Continuous Monitoring setter du raskt og enkelt opp overvåkning over endringer som genererer varsler og alarmer. Verktøyet eliminerer behovet for å arbeide i Security Center. Isteden blir du varslet når det oppstår nye sårbarheter, ved endringer og når sårbarheter blir rettet. Du markerer enkelt for eksempel nettapplikasjoner som behandler personopplysninger for å sikre etterlevelse av personvernforordningen.

Saksbehandling

I tjenesten medfølger et komplett verktøy for saksbehandling. Flyten er i stor grad automatisert. Du setter opp regler for når det skal opprettes saker og hvordan de skal tildeles. Verktøyet støtter integrasjon med eksterne systemer for saksbehandling.

Rapporter

Tjenesten har en rekke ferdige rapportmaler, og du kan lage dine egne rapporter tilpasset både teknikere og spesialister, ledelse, administrerende direktør og styret. Rapportene distribueres kryptert til for eksempel IT-partneren eller systemleverandøren din. Parallelt med at du kan opprette rapporter automatisk etter ønsket tidsplan, kan du når som helst skape rapporter ved behov.

Funksjoner for etterlevelse av personvernforordningen og NIS-direktivet

Tjenesten tilbyr en rekke støttefunksjoner for etterlevelse av personvernforordningen og NIS-direktivet. Du kan blant annet avdekke hvilke nettapper som behandler personopplysninger slik at du kan overvåke dem og automatisk opprette kontinuerlige rapporter til behandlingsansvarlig.