Demo Prøv gratis Be om et tilbud Kontakt meg

Om Holm Security

Markedsledende sårbarhetsanalyser

Holm Security er en utfordrer innen automatiserte og kontinuerlige sårbarhetsanalyser, med mål om å bli markedsledende i Europa. Vi er allerede markedsledende i Sverige, og vi vokser raskt. Plattformen vår, Holm Security VMP, gir alle mulighet til å ta kontroll over sikkerheten i nettverkene sine. Men vi tilbyr også innovative løsninger for å analyser hvor godt beskyttet brukerne dine er. Plattformen vår er enkel å bruke, og du får omfattende støtte fra vår brukerstøtte og våre sikkerhetseksperter. En investering i plattformen vår er kort og godt en smart og effektiv investering i bedre sikkerhet. Ikke minst for å møte en fremtid der IT-sikkerheten blir stadig viktigere for å møte det økende trusselbildet, nye og eksisterende lover og anbefalinger.

Vi er der du er

Vi satser på Sverige, og vi har stor forståelse for din virksomhet – uansett om du er privat eller offentlig virksomhet. Datasentrene våre ligger i Sverige for å gi deg best mulig trygghet som kunde.

Et ekstremt solid team

Bak Holm Security er det et team med lang og omfattende erfaring innen IT-sikkerhet og produktutvikling. Blant grunnleggerne finner du Stefan Thelberg, Jens Larsson, Rickard Vikström og Victor Jerlin. Alle kommer fra IT-sikkerhets- og suksessbedriften Stay Secure – ledende innen e-post- og nettsikkerhet i Nord-Europa.